Yıllardır alanında öncü firmaların arasında yer alan Profilo markası üretmiş olduğu beyaz eşyalarıyla ülkemizde adından sıklıkla söz ettiren firmalardan birisidir. Bu nedenle günümüzde birçok evde Profilo markasına ait bir beyaz eşyaya rastlamak işten bile değil. Fakat ne yazık ki her marka beyaz eşyada başımıza gelecek olan arıza durumu Profilo marka beyaz eşyalarda da başımıza gelmektedir. Günlük hayatın sekteye uğratılmaması adına bu arızaların kısa süre içerisinde giderilmesi gerekir.

Uzun yıllardır İstanbul’da müşterilerine hizmet veren İstanbul Profilo Servisi merkezi, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinelerinizin onarım ve bakımını yapmasının yanı sıra yeni aldığınız cihazların montaj işlemlerini de yapıyor. Tecrübeli, bilgili ve profesyonel ekip ile kaliteli ve sorunsuz hizmet anlayışını kendine şiar edinen firma, beyaz eşyaların dilinden anlayan bir dost gibi. Bilindiği üzere beyaz eşyalar talimatlara uygun bir şekilde kullanılmalı ve yine aynı şekilde çamaşır ve bulaşık makineleri de uygun deterjanlar ile çalıştırılmalıdır.

Bunlar uygulanmadığı taktirde birçok kullanıcı kaynaklı hata meydana gelir. Bunun yanı sıra kullanım ömründen dolayı da makinelerde arızalar meydana gelebilir. Tüm bu arızların giderilmesi için gönül rahatlığıyla Profilo Servis merkezini tercih edebilirsiniz.

Sadece hizmet öncesi değil sonrasında da gerekli teknik desteği sunuyor ve tamiratını ve parça değişimi taktıkları cihazlarınıza 1 yıl garanti veriyor. Sizin de eğer bir beyaz eşyanız bozulduysa asla telaşa kapılmayın, profesyonel ve bilgi birikimli ekibiyle Profilo Servis merkezine 444 88 48 numaralı telefondan ulaşın.

WEB ADRESİ: https://www.profilo-servis.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir