Hayatımızda teknolojinin bize sunduğu imkânlar her geçen gün artıyor. Gıdadan tekstile, ev eşyalarından temizlik malzemelerine, oyuncaklardan kırtasiyeye kadar kendimizin, çalışanlarımızın, ailemizin her ihtiyacını kolaylıkla online alışveriş sayesinde karşılayabiliyoruz. Bazen sevdiklerimizin her özel anında yanında olamıyor hediyelerini de internetten almak ve tam zamanında onlara göndermek istiyoruz. Hediye seçmek ve almak için fırsat bulamayan sizlerin imdadına ise bu noktada Muhiku yetişiyor.

İnternet alışverişlerinin olumlu yanları kadar olumsuz yanları da ne yazık ki var ve bu olumsuzlukları göz önünde tutup kişinin mağdur olmaması; seçtiği ürünün aynısının vaktinde ulaşması gerektiğinin bilincinde olan Muhiku, Türkiye’nin her yerine kutularınızı özenle ulaştırıyor. Şirket, sadece satış sürecinde değil satın aldıktan sonra da yanınızda oluyor.

Muhiku’nun ana hedeflerinden biri müşteri memnuniyetini her daim sağlamak. Bu sebeple kargo ve tedarikçi kaynaklı hasarların %100’ünü karşılıyor. Hediye seçerken zorlandığınız anda, hediyeyi gönderdiğiniz zaman, alıcıya ulaştıktan sonra… Kısaca her adımda müşteri destek ekibi yanınızda. Güvenle siteden alışveriş yapabilir, aklınıza takılan tüm sorulara en kısa sürede cevap bulabilirsiniz.

En Güzel Anneye Hediye Seçenekleri

Bizi en iyi tanıyan kişi şüphesiz annemizdir. Ne yemeği sevdiğimizi, hangi renkten hoşlandığımızı, neye mutlu olup neye sinirlendiğimizi en iyi o bilir. Hasta olsak yanı başımızda bekleyen, bizim acımızı kendi acısı bilen, karşılıksız sevgisini ömrümüzün sonuna kadar hissettiren en kıymetli varlığımızdır annemiz.

Ne yapsak anne hakkı ödenmez fakat bizler ona layık olmak için çabalarız her zaman. Annemiz biz mutluysak, sağlıklı isek zaten mutludur. Fakat ona verebileceklerimiz bununla sınırlı kalmamalı. O da bizler gibi önemsenmek, aranmak, sorulmak, sevildiğini hissetmek ister. Hatta yaşları arttıkça biz anne onlar çocuk olur. Onları sevindirmek için bazen ansızın hediye almak isteriz. Hiçbir özel güne bağlı kalmadan verilen hediyenin mutluluğu ise paha biçilemez.

Peki, anneye hediye seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Annemiz için alelade hediyeler değil onun saklayabileceği, kullanabileceği anlamlı hediyeler seçmeliyiz. Artık klişe hediyeleri annemiz de unutsun; çiçekler çöpte, vazoda kuruyup kalmasın.

Anneye hediye seçerken Muhiku sizler için farklı konseptlerde onlarca kutu ve yüzlerce ürün hazırladı. Kişisel bakım ağırlıklı kutularla annenize tertemiz hisler yaşatabilir, Türk kahvesi kutusuyla karşılıklı içtiğiniz kahveleri yalnızca anne-çocuk değil, arkadaşlığınızın sembolü haline getirebilirsiniz.

Kutunuza ürünlerden ekleme yaparak, güzel bir not yazarak daha da zengin kılabilirsiniz. Kahve, çay, kupa, kitap, dekorasyon ürünlerinden oluşan bir kutu hazırlayıp annenize hitap eden en güzel hediyeyi oluşturabilirsiniz. Onu en iyi siz tanırsınız. Eğer filtre kahve seviyorsa Dünya Kahveleri Kutusu ile annenizi 5 farklı ülkenin kahvelerini denemeye teşvik edin belki içinden bir tanesi onun vazgeçilmezi olacak! Hem kahvenin 40 yıl hatrı var demişler.

Unutmayın annenizle beraber bir kahve içip sohbet etmenin, gülmenin, yeri geldiğinde dertleşip ağlamanın ve beraber el ele güçlü kalmanın tadını başka hiçbir şey veremez.  Bizce en güzel hediye ona ayırdığınız vakittir.

Anneler Günü Hediyeleri

Mayıs ayının ikinci haftası tüm dünyada kutlanan Anneler Günü zamanı geldiğinde mağazalar, afişler, sosyal medya hesapları annemizle olan fotoğraflarla, annenin kıymeti ile ilgili sözler ile dolup taşar. Her ne kadar özel günleri pek sevmesek de bu gün aslında annemizi en güzel Anneler Günü hediyeleriyle mutlu etmek için bir fırsat.

Bize sevgisini her zaman hissettiren annelerimize bazen işlerden, derslerden, yoğunluktan veya başka sebeplerden içlerini ısıtacak sevgiyi ve ilgiyi gösteremeyiz. Anneler Günü’nde onları yalnız bıraktığımız her bir gün için ona eline aldığı anda kalplerine dokunduğumuzu hissettirecek şeyler verelim.

Bir çiçek tohumu verelim mesela, onu bizi büyüttüğü gibi sevgiyle büyütsün; saçlarımızı okşadığı gibi yapraklarını okşasın, çiçek açtığında gülüşümüzü görmüş gibi olsun. Bir bardak ile içini ısıtacak bir çayı, bir kahveyi yudumlasın, uzakta olduğumuzda bile sıcaklığımız yanından hiç eksik olmasın.

Siz onun ‘‘Yavrum bana hediye almayın, yine ne zahmet ettin, çocuğum var benim her şeyim, kendinize alın.’’ demesine bakmayın. O da bizim gibi kendine özel olan bu günde, Anneler Günü hediyesi bekliyor, seviniyor ve gelene gidene gururla gösterip bak oğlum/kızım aldı diyor. Bu sözler bak oğlum/kızım beni seviyor, bana değer veriyor, beni düşünüyorlar şeklinde tercüme edilebilir.

Annemizi ansızın mutlu etmek, gözlerinin parıltısına şahit olmak o kadar güzel bir duygu ki! Annenize canım annem yazılı kupa, yastık, fotoğraf çerçevesi, sihirli kupa, ev eşyaları aldıysanız bu devri kapatın. Ve daha da kötüsü, lütfen artık onlara mutfak robotu gibi şeyler almayın. Zaten annemiz kendi değil bizim için kullanıyor bu hediyeleri.

Anneler Günü’nde hatırlanmak, aranmak isteyen annelerimizi unutmayalım. Onları önce güzel bir mesajla uyandıralım, ansızın elimizde hediyemizle kapılarını çalalım. Zaten hayat bu güzel anların toplamı değil mi?

Birbirinden güzel Anneler Günü hediyesi seçeneklerine Muhiku’yu ziyaret ederek hemen ulaşabilir mutlu hissettiren kutu ile annenizin kapısını çalabilir ve onu dünyanın en güzel annesi hissettirebilirsiniz.

Tüm annelerin ve annemiz gibi bize bakanların, anne yerine koyduğumuz herkesin Anneler Gününü en içten dileklerimizle kutlarız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir