Birbirinden özel deneyimler yaşamanız için, tatil cenneti ülkemizin birçok bölgesinde sizlere kiralık villa hizmeti sunuyoruz. Muğla, Fethiye, Antalya, Kaş, Ölüdeniz, Kalkan ve daha birçok bölgede aradığınız özelliklere uygun eşsiz fırsatlarla sizlerleyiz. Sizleri, alıştığınız sıkıcı tatil konaklama merkezlerinden çok daha farklı ve size özel bir deneyim yaşamanız için bütçenize uygun villalarda tatile davet ediyoruz. Sizlere sunulan bütün kiralık villaların kontrolü ve bakımı tarafımızca yapılmaktadır.

Misyonumuz; mavi ve yeşilin buluştuğu tatil beldelerinde sizlere güvenilir, sorunsuz bir ortam yaratmaktır. Üstelik tatil yapacağınız kişi sayısına ve yaş grubunuza göre size ve bütçenize en uygun villayı kiralamayı garanti ediyoruz. Şirketimiz her mevsim;

  • Çocuklu ailelere
  • Geniş ailelere
  • Balayı çiftlerine
  • Arkadaş gruplarına
  • Muhafazakar villa isteyen ailelere

uygun haftalık ve günlük kiralık villa seçenekleri sunmaktadır.

kiralık villa

Kışın da sadece size özel ve ısıtmalı havuzu olan villada tatil yapabilir ve korunaklı olması sebebi ile içiniz rahat bir şekilde çocuklarınızla vakit geçirebilirsiniz. Şehir merkezine yakın villalar kiralayarak turizm etkinliklerine katılabilir ve şehrin tadını çıkarabilirsiniz.

Evcil hayvan sahibi müşterilerimizi de evcil hayvan barındırma izinli villalarımızla buluşturuyoruz ve onlar için oldukça zorlu olan konaklama sorununu da ortadan kaldırıyoruz.

Düğün hazırlıklarından yorulmuş balayı çiftlerini de unutmadık. En özel tatilinizi ölümsüzleştirmek için sizin için seçtiğimiz villalara mutlaka göz atın. Jakuzi, özel havuz, deniz manzarası eşliğinde romantik bir tatil yapabilirsiniz.

villa kirala

Birebir Villa ekibi olarak sizin ve sevdiklerinizin sağlığını önemsiyoruz. Bu yüzden on bir yıllık deneyimimizle, dünyamızın geçtiği bu zor süreçte sizlere sağlık içinde güvenli bir tatil hizmeti sunmak için bazı önlemler aldık. Kiraladığınız villalar temizlenip dezenfekte edilerek sizlere teslim edilir. Böylece aklınızdaki soru işaretlerinden uzak sizlerin günlük/haftalık villa arayışınızda rehberiniz oluyoruz ve size de sadece tatilinizin keyfini sürmek kalıyor. Bütçenize ve isteklerinize en uygun villayı kiralamak, kendinizi özel hissettiğiniz bir tatille ödüllendirmek ve eşsiz bir deneyim yaşamak için web sitemizden “Teklif İste” seçeneğini kullanabilir ya da bizi arayarak iletişime geçebilirsiniz.

One Reply to “Birebir Villa İle Hayallerinizdeki Tatili Yaşayın”

  • Ramazan Eroğlu
    Ramazan Eroğlu
    Reply

    Biz de tatilimizi villada yaptık ve çok memnun kaldık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir